E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Kiten - Leto 2017 - Letovanje 2017

HomepagePet kilometara južno od Primorskog, na živopisnom poluostrvu, nalazi se Kiten, malo letovalište koje u toku leta poseti preko 50.000 turista. Za sve one koji žele pravi odmor ovo mesto je idealan izbor. Blizina Primorskog, Sozopola, Nesebra i Burgasa omogućava da se odmor upotpuni i obilascima ovih interesantnih mesta.


Hoteli - Ponuda

Princess Residence 4*

Hotel se nalazi uz samu plažu zaliva Atliman. Raspolaže restoranom, loby barom, dnevnim barom, bazenom, jacuzzijem, saunom, fitnes centrom, masažom, bilijarom, stonim tenisom kutkom za decu, internet konekcijom, menjačnicom i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, mini barom, telefonom, internet konekcijom (dodatno se placa), sefom (dodatno se placa), fenom i klimom.

Sajt Hotela

 

Kamenec 4*

Jedan od najboljih hotela, smešten u severnom delu Kitena, Kamenec se nalazi na samoj plaži. Sve sobe su klimatizovane i imaju tuš-WC, televizor, telefon, mini bar, fenom i balkonom. Hotel poseduje otvoreni bazen, restoran, bar, fitnes, ambulantu, internet prostoriju i sef.

Sajt Hotela

 

 

Onyx 3*

Hotel se nalazi u centru Kitena. Ovaj moderan hotel je otvoren 2004. godine i lociran je na 200m od južne plaže i 500m od Atilman plaže. Hotel ima centralnu klimu, 67 dvokrevetnih soba i 6 apartmana. Sve sobe imaju balkon sa stolom i stolicama kao i mini bar, tv, telefon. Hotelski sadržaj: restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, lobi bar sa besplatnim wi fi intenetom, fitnes.

Sajt Hotela

 

Ariana 2+*

Hotel se nalazi oko 200 metara od mora i oko 500 metara udaljen od centra Kitena, okružen bujnom vegetacijom. Raspolaže restoranom, bazenom, dečijim igralištem, bilijarom, stonim tenisom, internet kornerom i menjačnicom.

Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, frižiderom i telefonom . 

Sajt Hotela

 

Marina 3*

Hotel Marina je udaljen od plaže 50 m., ima četiri sprata i 36 soba od kojih su 23 dvokrevetne i 13 apartmana. Sobe su sa tuš/WC, televizorom, telefonom, frižiderom i balkonom. Hotel poseduje otvoreni bazen, restoran, bar, fitnes i saunu. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani na bazenu.

Sajt Hotela

 

 

Jasmin 3*

Kompleks se nalazi severno od Kitena u zalivu Altimen i čine ga hotel i vile. Smešten je na 4000 kvadratnih metara zelenila, a raspolaže sa restoranom, bazenom sa hidromasažom, barom na bazenu, dečijem igralištem. Sve sobe imaju  klimu, frižider, LCD TV, fen, sef. a u javnim delovima hotela je dostupan Wi Fi internet.

Sajt Hotela

Neva 2*

Nalazi se na 150m od plaže. Sobe sadrže T/WC, SAT TV, mini bar i balkon. Na raspolaganju je restoran, lobi bar i otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu.