E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Park kompleks Continental 2*, 3*, 3+*

 

Kompleks Kontinental se sastoji iz 3 hotela: Kontonental 2*, Kontinental 3* i Kontinental Prima 3+*. Kompleks se nalazi u južnom delu Sunčevog Brega, na oko 350 m od plaže, u lepom parku. Ispred hotela je stanica vozića koji se obraća na relaciji Nesebar - Sunčev Breg.

Kontinental 2*: sve sobe imaju telefon, kupatilo, terasu

Kontinental 3*: sve sobe imaju telefon, kupatilo, terasu, TV, fen za kosu, frižider, klimu

Kontinental Prima 3*+: sve sobe imaju telefon, kupatilo, terasu, TV, fen za kosu, frižider, klimu, mini bar, prostrane i renovirane

 

Posetite sajt hotela

Napomena:

• U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 h
• Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično)-agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.) 
• Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
• Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.