E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Pomorie - Leto 2017 - Promo ponuda

HomepagePomorie se nalazi  18 km južno od Nesebra, na 18 km severoistočno od Burgasa i na 408 km istočno od Sofije. Smešteno je na uskom i stenovitom poluostrvu.  Pomorie je lep morski grad. Plaža je široka i pokrivena finim peskom, koji je na nekim mestima gotovo crn. Plaža ima ekološku nagradu Plava zastava. Udešene kućice i privatni hoteli omugućavaju lep i kvalitetan odmor. Ulice kraj obale mora su omiljeno mesto za šetnju i odmor. Grad je poznat odavno i kao centar medicinskog turizma, pošto  tokom cele godine funkcioniše sanatorium, u kome se, jodnim parama i lekovitim solima blatom iz Pomorijskog jezera  leče reumatična i neuroloska oboljenja.


Hoteli - Ponuda

Grand Hotel Pomorie 5*

Hotel Grand Pomorie se nalazi u severnoistočnom delu Pomorja, na 15 minuta od međunarodnog aerodroma Burgas i Sunčevog Brega.

Hotel je smešten između obala Crnog mora i slanog jezera Pomorja, a nudi jedinstvenu kombinaciju usluga, zdravsveni, spa i velnes centar, fudbalski stadion, i fitnes salu.

Postoje različiti restorani i barovi u kojima možete provoditi slobodne vreme.

Pogledajte sajt hotela

 

Sunset Resort 5*

Sunset Resort je nedavno sagrađen, luksuzno opremljen kompleks u Pomorju, na samo 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Burgasu i čuvenog odmarališta Sunčev Breg. Kompleks se sastoji od 5 zgrada smeštenih na velikoj površini sa 4 otvorena bazena, cvetnim vrtovima i prijatnim garniturama za sedenje, sve na samoj plaži. Većina apartmana ima veličanstven pogled na Crno more; ostali apartmani imaju sjajan panoramski pogled na planinu Balkan. Probajte vrhunska bugarska bela i crvena vina iz jedne od najboljih vinarija koja se nalazi pored hotela Sunset Resort. Na raspolaganju vam je 9 koktel i kafe barova, kao i 4 restorana. Možete birati između ribljeg restorana Mediterraneo, francuskog La Bohème, suši restorana Asia i italijanskog restorana Venezia. Tu su još i 5 glavnih restorana koji se nalaze u različitim zgradama gde je na raspolaganju usluga doručka, polupansiona i all inclusive usluga.

Pogledajte Sajt Hotela

 

Festa Via Pontika 5*

Hotel FESTA VIA PONTIKA 5* je unikatni hotelski kompleks koji se nalazi u Pomoriu. Hotel raspolaze sa 39 dvokrevetnih soba, 41 apartmanom. Sve sobe I apartmani su klimatizovani, poseduju TWC, telefon, TV kablovsku. U sastavu hotela su restoran, bar, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, spa centar, fitness, masaza, sauna, frizer, kozmeticki salon.

Pogledajte sajt hotela

 

Festa Pomorie Resort 4+*

se nalazi na samoj plaza. U sastavu hotela je restoran, riblji restoran, irish pab, lobby bar, bazen, bar na bazenu, bazen za decu, spa centar, salon lepote, kafeterija, fitness centar, internet, trgovinski centar. Hotel raspolaze sa 36 dvokrevetnih soba I  12 apartmana. Apartmanski deo se sastoji od 80 studia I 149 apartmana. Sve sobe I apartmani imaju terase koje gledaju na more ili na partk.

Pogledajte sajt hotela

 

Interhotel Pomorie Relax 3*

Interhotel Pomorie Beach je smešten na plaži i uz hotel Pomorie 3* čini jedinstveni kompleks sa ukupno 235 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i 15 apartmana. Sobe i apartani su opremljeni sa kupatilom/WC-om, telefonom sa direktnom linijom, kablovskom TV-om, klima uređajem, terasom sa predivnim pogledom na more... Gostima na raspolaganju su glavni restoran sa otvorenom terasom, koktel bar, lobi bar, disko klub, menjačnica, salon lepote, zatvoreni i otvoreni bazen, sauna, solarijum, medicinski centar...

Pogledajte sajt hotela

 

Family Hotel Paros 3*

Hotel je izgradjen u mediteranskom stilu i ima 78 ležaja ukupno, smešten je na samoj plaži u crnomorskom letovalištu Pomorje i nudi idealne uslove za letnji odmor ili prijatan vikend na obali Crnog mora. Sadržaj: restoran, bar, recepcija radi 24 časa dnevno, porodične sobe. Od centra je udaljen 150m i ima 6 spratova. Sve sobe imaju sat tv, kupatilo, terasu i klimu.

Pogledajte sajt hotela

 

 

Regata 3*

Hotel Regata se nalazi u starom delu Pomorja na samoj plaži.Hotel ima dvokrevetne sobe, apartmane i studija koji su opremljeni sa balkonom, kablovskom TV, mini barom kupatilom, klimom i fenom za kosu, a u svim delovima hotela je dostupan wifi internet.

Pogledajte sajt hotela