E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Primorsko - Leto 2018 - Letovanje 2018

HomepageNa jugu crnomorske bugarske obale nalazi se popularno letovaliste Primorsko. Gradic koji se nalazi na malom poluostrvu uz prijatnu klimu, dve pescane plaze koje okruzuju mesto i cisto more obezbedice Vam prijatan odmor. U neposrednoj blizini se nalaze ostala letovališta poput Sozopola i Kitena.


Hoteli - Ponuda

Alba 2*- ex Familia Club

Hotel se nalazi 700m od severne plaže. Ovaj hotel u svom sastavu ima: otvoreni bazen, restoran, lobi bar. Sve sobe u hotelu imaju kablovsku tv, kupatilo, frižider. ,

 

 

 

 

Prestige City II 3*

Moderan aparthotel lociran na samoj plaži pored internacionalnog centra mladih. Raspolaže sa spa centrom, otvorenim bazenom sa delom za decu, igralištem za decu, , restoranom, bežičnim internetom na bazenu i u lobiju, supermarketom, igralištem za decu. U sobama je moderan nameštaj, klima, TV – Sat, frižider, mini kuhinja

. Pogledajte sajt hotela

 

Siena Palace 3*

Ovaj luksuzan hotel je lociran u centru na glavnoj ulici Iglika, a udaljen je 500m od plaže. Raspolaže sa spa centrom, otvorenim bazenom sa delom za decu , restoranom sa terasom, bežičnim internetom u celom hotelu, lobi barom. U sobama je moderan nameštaj, klima, TV – Sat, frižider, mini bar, kupatilo, fen za kosu.

. Pogledajte sajt hotela

 

Plamena Palace 4*

Hotel se nalazi na 200 m od severne plaže, u blizini glavne ulice i drugih interesantnih sadržaja. Raspolaže sefom, otvorenim bazenom, igralištem za decu, parkingom, restoranom i roštiljem, bežičnim internetom, fitnessom, đakuzijem i bazenom za decu.U sobama je moderan nameštaj, centralna klima, TV – Sat, fen, telefon, mini bar.

Pogledajte sajt hotela

 

Hotel Nadia 3*

 Nalazi se u centru Primorskog, a na 150 metara od plaže. Od sadržaja hotel ima otvoreni bazen, lobi bar, 24h recepciju, restoran. Sve sobe u hotelu imaju balkon, kablovsku televiziju, kupatilo i frižider.