E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Primorsko - Leto 2017 - Letovanje 2017

HomepageNa jugu crnomorske bugarske obale nalazi se popularno letovaliste Primorsko. Gradic koji se nalazi na malom poluostrvu uz prijatnu klimu, dve pescane plaze koje okruzuju mesto i cisto more obezbedice Vam prijatan odmor. U neposrednoj blizini se nalaze ostala letovališta poput Sozopola i Kitena.


Hoteli - Ponuda

Primorsko del sol 4*- ex Grand Hotel Primorsko

Hotel se nalazi u centru Primorskog na severnoj plaži. Ovaj luksuzni hotel u svom sastavu ima: otvoreni bazen, spa centar, teretanu, restoran, lobi bar, bar na bazenu, dva lifta I centralnu klimu. Sve sobe u hotelu imaju kablovsku tv, kupatilo sa fenom, mini bar, telefon.

Pogledajte sajt hotela

 

Plamena Palace 4*

OHotel se nalazi na 200 m od severne plaže, u blizini glavne ulice i drugih interesantnih sadržaja. Raspolaže sefom, otvorenim bazenom, igralištem za decu, parkingom, restoranom i roštiljem, bežičnim internetom, fitnessom, đakuzijem i bazenom za decu.U sobama je moderan nameštaj, centralna klima, TV – Sat, fen, telefon, mini bar. Pogledajte sajt hotela

 

Hotel Nadia 3*

 Nalazi se u centru Primorskog, a na 150 metara od plaže. Od sadržaja hotel ima otvoreni bazen, lobi bar, 24h recepciju, restoran. Sve sobe u hotelu imaju balkon, kablovsku televiziju, kupatilo i frižider.