E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

 

Sv.Vlas & Dinevi Resort - Leto 2017

HomepageSV. VLAS je prelepo priobalno mesto koje se nalazi na 5 km severno od Sunčevog Brega i 8 km od Nesebra. Sv. Vlas vam omogućava da uživate u pogledu na planinu Balkan dok se odmarate na plaži, a moderni hoteli i bogat turisički sadržaj vam garantuju udoban smeštaj i zanimljiv provod.

Dinevi Resort je hotelski kompleks zatvorenog tipa na obodu mesta Sveti Vlas. Kompleks obuhvata nekoliko hotela najviše kategorije, kao i marinu za jahte opremljenu po najnovijim standardima.


Hoteli - Ponuda

Dinevi Resort

Palace Marina Dinevi 5*

Smešten u slikovitom i mirnom primorskom mestu Sveti Vlas blizu Sunčevog Brega i Nesebra, Hotel Palace Marina Dinevi nudi elegantno nameštene i  udobne sobe s predivnim pogledom na more. Sadržaj hotela: restoran, bar, recepcija 24 časa dnevno, sobe za nepušače, prilagođeno osobama s invaliditetom, lift, grejanje, ostava za prtljag, prodavnice u hotelu, klima, otvoreni bazen , rum servis (posluga u sobi), Poslovni centar, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizerski/kozmetički salon, menjačnica, iznajmljivanje automobila, faks/fotokopiranje, bankomat u okviru objekta.  Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno.

WEB: Hotel Palace Marina Dinevi

1. linija - Arena & Arena Premium 4*

Kompleks Arena 1 se sastoji od dva tipa apartmana Arena Premium - sobe okrente prema moru i Arena 1 - apratmani koji nemaju pogled na more. Plaža sa prekrasnom marinom i promenadom je udaljena samo nekoliko koraka. Osam restorana zadovoljiće svačiji ukus, a tu su i 2 noćna bara, uzbudljiv noćni život i panoramski pogled na more. Centar Svetog Vlasa je udaljen samo 600 metara.

WEB: Hotel Arena

2. linija - Amfora 4*

Kompleks Amfora je lociran na 2. liniji hotela, 100m od plaže Sv. Vlas, 300m od marine Dinevi i 600m od plaže u Dinevi resortu.

Hotel je dizajniran u tradiicionalnom Bugarskom stilu sa uskim prozorima i zidovima od kamena. Amfora raspolaže sa bazenom za decu i odrasle, kafeom, delom za zabavu i parkingom.

WEB: Hotel Amfora

1. linija Diamant 4*

Kompleks Diamat je lociran na prvoj liniji od mora iznad marine Dinevi i 100m od plaže Dinevi resort. Kompleks se sastoji od 200 apartmana ukupne površine 24000 m2. Hotel raspolaže sa dva bazena, akvabarovima, fitnesom, internet kafeom, kozmetičkim salonom, supermarketom, piano barom i parkingom.

WEB: Hotel Diamant

 

1. linija Dolce Vita 3+*

Kompleks Dolce Vita se nalaz u severnom delu Dinevi resorta na 100m od plaže i 400m od marine. Sastoji se od 13 zgrada u kojima se nalazi 108 apartmana. Raspolaže sa bazenom, restoranom, parkom i čuvanim parkingom.

 

WEB: Hotel Dolce Vita

 

1. linija Etara I 4*

Kompleks Etara I se nalazi u severnom delu rizorta na 50m od severne plaže i 450m od marine Dinevi. Aparthotel je izgradjen u stilu tradicionalnih bugarskih kuća. Od sadržaja ima: dva bazena za odrasle i decu, salon za masažu, fizerski salon, kozmetički salon, prodavnicu, dva restorana i piano bar.

WEB: Hotel Etara I

 

1. linija Top 4*

Kompleks se nalazi na 50 metara od prelepe peščane plaže i marine Dinevi. raspolaže sa bazenom za decu i odrasle, kafeom, delom za zabavu i parkingom.

 

WEB: Hotel Top

 

2. linija Briz 4*

Kompleks je smešten  u severnom delu Dinevi  Resorta i na 400 metara od plaže. Sadržaj: dva bazena, teniski teren, apoteka, prodavnice i kafe bar.

 

WEB: Hotel Briz

 

2. linija Delfin 4 *

Delfin se nalazi na 250m od plaže i deo je druge linije kompleksa Dinevi Rizort. Hotel ima 4 sprata, bazen, dečiji park i animacije. Od centra Sv. Vlasa Delfin je udaljen 10 minuta hoda.

 

 

2. linija Etara II 4*

Lociran je u severnom delu Dinevi Resorta, na 250m od plaže i 400m od marine Dinevi. Kompleks u svom sastavu ima: kafe,restoran, bazen, supermarket

 

WEB: Hotel Etara 2

 

2. linija - Kambani I, II i III 4*

Hotel  je udaljen  300 metara od plaže i atraktivne marine "Dinevi".
Kompleks se sastoji od tri dela glavnog KambaniI i pored  njega Kambani 2 i 3. Kompleks u svom sastavu ima: dva bazena, riblji restoran  sa  150 mesta, prodavnice, parking.

WEB: Kambani I,II i III

 

3. linija - Olimp 3*

Olimp je lociran je 200m od mora u južnom delu Dinevi Resorta i 800m od marine, Kompleks Olimp ima: bazen sa delom za decu, bar na bazenu, restoran i dosta zelenih površina.


WEB: Olimp

Sv. Vlas - Leto 2017 - Letovanje 2017

Ceasar Palace 4*

Hotel se nalazi na samoj plaži i raspolaže sa: restoran, barovi, dečije igralište, dečiji bazen, otvoreni bazen, prodavnica, menjačnica, sef (uz doplatu), lift, bilijar sala, internet kafe, stoni tenis, fitness centar, sauna, đakuzi. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, fen i terasu.

Sajt hotela

 

Sorrento Sole Mare 3*

Apartmanski komleks se nalazi 200m od plaže i 5 minuta hoda od centra mesta. Usluga je na bazi najma studija ili apartmana koji su opremljeni sa kuhinjom, frižiderom, lcd tv, wifi internetom, kupatilom sa tuš kabinom, klimom Hotel ima otvoreni bazen sa ležaljkama i delom za decu.

 

 

Primasol Sineva Park 3*

Kompleks se sastoji iz dva hotela: Sineva Beach 4* i Sineva Park 3+*. PrimaSol Sineva Park ima 92 sobe I izgradjen je 2001. Sobe imaju pogled na more ili bazen. Hotel raspolaže sa lobi barom, menjačnicom, fitness centrom, bazenom.

Sajt Hotela

 

Aparthotel Magic Dreams 3*

Magic Dreams nalazi se u mirnom delu, izmedju Sunčevog Brega i Svetog Vlasa na 150m od plaže. Centar Sv. Vlasa je udaljen 15min hoda. Ispred samog hotela je locirana autobuska stanica linije S.Breg - Sv. Vlas. U svom sastavu ima 2 bazena sa delom za decu, dečiji klub, lobi bar, restoran, internet salu, prodavnicu i dosta zelenih površina

Sajt hotela

 

Julia 3*

Hotel se nalazi na početku Svetog Vlasa na 300m od plaže. Raspolaže sa 54 dvokrevetne sobe i 8 apartmana. Sve sobe imaju telefon, SAT TV, frižider, klimu, balkoni kupatilo. Hotel ima restoran sa terasom i lobi bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bilijar salu i minifudbal.

Sajt hotela

 

Panorama 3*

Hotel se nalazi u centru Svetog Vlasa na 50m od plaže.Hotel ima restoran sa terasom i lobi bar, otvoreni bazen. Sve sobe imaju telefon, SAT TV, frižider, klimu, balkon i kupatilo.

 

Sajt hotela

 

Tropics 3*

Hotel se nalazi na početku Svetog Vlasa na 140m od plaže i 500m od marine. . Sve sobe imaju telefon, SAT TV, frižider, klimu, balkoni kupatilo. Hotel ima restoran sa terasom i lobi bar, otvoreni bazen sa delom za decu.

Sajt hotela

Venera 3*

Porodični hotel Venera se nalazi 150m od plaže i 300m od centra mesta. Sve sobe imaju tv, wifi internet, kupatilo sa tuš kabinom, klimu, telefon, terasu sa stolicama. Hotel ima otvoreni bazen sa ležaljkama i delom za decu.

Sajt hotela

 

 

Berlin Beach 3*

Hotel se nalazi na početku Svetog Vlasa i 500m od marine. Hotel raspolaže sa liftom, restoranom sa letnjom baštom, bazenom, parnim kupatilom i besplatnim bežičnim internetom. Sve sobe imaju balkon, TV, telefon, mini bar, fen za kosu i klima uređaj.

Sajt hotela

 

Apartcomplex Olimp 3*

Sagrađen 2013.godine i nalazi se na 200 m od plaže, druga linija hotela.
Raspolaže otvorenim i dečijim bazenom, liftom, restoranom, barom i baštom. Sve sobe imaju kuhinju sa posudjem, frižider, mikrotalasnu, klimu, TV SAT, terasu

Sajt hotela

 

Afrikana 3*

Hotel se nalazi u centralnom delu Sv.Vlasa na 100m od plaže. Raspolaže sa restoranom sa baštom, bazenom i barom na bazenu. Sve sobe imaju telefon, klimu, kupatilo sa kadom, balkon, WiFi internet, kablovsku TV.

Sajt hotela