E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

 

Sveti Vlas - Leto 2019

HomepageSV. VLAS je prelepo priobalno mesto koje se nalazi na 5 km severno od Sunčevog Brega i 8 km od Nesebra. Sv. Vlas vam omogućava da uživate u pogledu na planinu Balkan dok se odmarate na plaži, a moderni hoteli i bogat turisički sadržaj vam garantuju udoban smeštaj i zanimljiv provod.Hoteli - Ponuda - Sveti Vlas - Leto 2019

 

Apartcomplex Olimp 3*

Sagrađen 2013.godine i nalazi se na 200 m od plaže, druga linija hotela.
Raspolaže otvorenim i dečijim bazenom, liftom, restoranom, barom i baštom. Sve sobe imaju kuhinju sa posudjem, frižider, mikrotalasnu, klimu, TV SAT, terasu

Sajt hotela

 

Sorrento Sole Mare 3*

Apartmanski komleks se nalazi 200m od plaže i 5 minuta hoda od centra mesta. Usluga je na bazi najma studija ili apartmana koji su opremljeni sa kuhinjom, frižiderom, lcd tv, wifi internetom, kupatilom sa tuš kabinom, klimom Hotel ima otvoreni bazen sa ležaljkama i delom za decu.

 

 

Berlin Beach 3*

Hotel se nalazi na početku Svetog Vlasa i 500m od marine. Hotel raspolaže sa liftom, restoranom sa letnjom baštom, bazenom, parnim kupatilom i besplatnim bežičnim internetom. Sve sobe imaju balkon, TV, telefon, mini bar, fen za kosu i klima uređaj.

Sajt hotela

 

Venera 3*

Porodični hotel Venera se nalazi 150m od plaže i 300m od centra mesta. Sve sobe imaju tv, wifi internet, kupatilo sa tuš kabinom, klimu, telefon, terasu sa stolicama. Hotel ima otvoreni bazen sa ležaljkama i delom za decu.

Sajt hotela

 

Panorama 3*

Hotel se nalazi u centru Svetog Vlasa na 50m od plaže.Hotel ima restoran sa terasom i lobi bar, otvoreni bazen. Sve sobe imaju telefon, SAT TV, frižider, klimu, balkon i kupatilo.

Sajt hotela

 

 

Sveti Vlas 3*

Hotel se nalazi na 750m od plaže i 250m od centra Svetog Vlasa. Ima 36 dvokrevetnih soba, 4 apartmana i 4 studija. Hotel ima restoran sa terasom i lobi bar, otvoreni bazen, WiFi internet u celom hotelu. Sve sobe imaju telefon, SAT TV, frižider, klimu, balkon i kupatilo.

Sajt hotela