E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Viand 4*

Homepage

Lokacija: hotel se nalazi na plaži u centralnom delu Sunčevog brega
Smeštaj: hotel raspolaže sa 109 dvokrevetnih soba, 4 studija i 4 jednosobna apartmana. dvokrevetne sobe su veličine oko 15 m2 i sve imaju klimu, sef (uz doplatu), balkon, SAT TV, telefon, internet wi-fi (uz doplatu), mini bar, tepih, tuš i fen u kupatilu.
Sadržaj: otvoreni bazen, dečji bazen, animaciju, menjačnicu, restoran, bar, dečje igraliste, odbojka na plaži.

Pogledajte sajt hotela

Lokacija hotela

Napomena:

• U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00 h
• Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično)-agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.) 
• Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.
• Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.