E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Duni Resort - Leto 2017 - Letovanje 2017

HomepageLetovalište Duni je smešteno na 40 km. južno od Burgasa i na 7 km. od starinskog Sozopola. Lociran je na obali mora, u zalivu usred četinarske šume i ima divnu plažu, koja je duga 4,5 km. i široka više od 100 m  sa finim peskom.  Tokom poslednje godine je izgrađeno nekoliko novih hotela. Duni poseduje 7 teniskih terena i nekoliko bazena. Nedaleko se nalazi ostrvo Sveti Toma, koji se zove još Zmijsko ostrvo. Tu u prirodnoj okolini raste mnogo kaktusa. Na pola kilometara južno od Djuni nalazi se močvara Arkutino. Nacionalni park Ropotamo se nalazi samo na 10 km. južno od letovališta i poznat je po vodenim ljiljanama, rekama punim ribe. Naselje Djuni nudi puno zabave i prelepih uslova za odmor usred prirode.Hoteli - Ponuda

 

Marina Royal Palace 5*

Hotel je smesten na samoj plazi.Hotel poseduje 310 dvokrevetnih soba sa predivnim pogledom. Svaka soba ima veliko kupatilo, A/C, satelitsku TV, telefon, frizider, sef, fen, balkon ili terasu. Standardne dvokrevetne sobe opremljene su modernim namestajem. Hotel nudi puno usluga, prikladne i najzahtevnijim klijentima. Poseduje restoran, panoramni i lobi bar, saunu, parno kupatilo, đakuzi, zatvoren bazen, mini klub i 2 konferencijske sale.

Sajt Hotela

 

Marina Royal Beach 4*

Hotel Marina Beach je smešten na maloj luci u Djuni, u blizini obale i samo nekoliko koraka od lepog zaliva, pokriven finim peskom. Hotel ima 6 sprata, podignut je u 2007 g. i nudi izvrstni ambijent. U Marini Beach nalazi se i istoimeni restoran, koji nudi doručak, ručak, večeru, kutak za sendviče i popodnevni doručak. Hotel ima i barove pored bazena i na plaži. U tom delu naselja ima još bazena, dečiji bazen, medžik radio, fitnes i gimnastika, mini klub, foto i prodavnice.Hotel poseduje 100 dvokrevetnih soba potpuno opremljenih sa velikim verandama.Svaka soba ima veliko kupatilo, A/C, satelitsku TV, telefon, frizider, sef, fen, terasu ili balkon.

Sajt Hotela

 

Pelikan 4*

Hotel se nalazi na visini sa pogledom na ceo zaliv. Potpuno renoviran u 2000 g., hotel  nudi komfor i raznovrsnost usluga. Tu se nalazi osnovni restoran Burgas sa nepušačkom zonom i terasom. Turistima su na razpolaganju  lobi bar, snek bar i bar pored bazena.
Hotel ima bazen, kao i posebni dečiji bazen, sauna,đakuzi, fitnes centar, salon za masaže (uz doplatu) i kozmetički salon (uz doplatu).  Hotel poseduje 238  dvokrevetnih i famili soba. Svaka soba ima veliko kupatilo, A/C, satelitsku TV, telefon, frizider, sef, fen, terasu ili balkon.

Sajt Hotela

 

 

Belleville 4*

.... sagradjen 2003.god. Hotel se nalazi na visini sa pogledom na ceo zaliv. Hotel poseduje 201 dvokrevenih i famili soba.Udaljen je od plaze oko 150m. Gostima su na raspolaganju 201 komforne dvokrevetne i famili sobe, bašta, lift, restoran, bar, prodavnica, parking, biznis sala, fitnes, otvoren bazen, menjačnica, Svaka soba poseduje  kupatilo, WC, fen, TV, sef, telefon, terasu ili balkon.

Sajt Hotela

 

 

Holiday Village 4*

... je smesten u centralnom delu letovališta Duni, udaljen od plaze oko 200 m i do njega vodi pesacka zona. Tu su smešteni hoteli Laguna, Flora, Romance i Koral, familne vile Renesans i Paradise. U Holiday Village nalazi se osnovni restoran Sozopol, italijanski Milaneze i bugarski Mehana. Za poslednji dva restorana je neophodna rezervacija. Ima još lobi bar, barove pored bazena i teniskog terena. U toj zoni očekuje vas  relaks – bazen sa posebnim bazenom za dece, sauna, otvoreno đakuzi, otvoren fitnes centar, 7 teniskih terena, biciklistični centar i baza jahanje.Gostima su na raspolaganju 293 komforne dvokrevetne i famili sobe. Svaka soba poseduje  kupatilo, WC, fen, TV, sef, telefon, terasu ili balkon.

Sajt Hotela