E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Kiten - Leto 2019 - Letovanje 2019

HomepagePet kilometara južno od Primorskog, na živopisnom poluostrvu, nalazi se Kiten, malo letovalište koje u toku leta poseti preko 50.000 turista. Za sve one koji žele pravi odmor ovo mesto je idealan izbor. Blizina Primorskog, Sozopola, Nesebra i Burgasa omogućava da se odmor upotpuni i obilascima ovih interesantnih mesta.


Hoteli - Ponuda - Kiten Leto 2019

 

Princess Residence 4*

Hotel se nalazi uz samu plažu zaliva Atliman. Raspolaže restoranom, loby barom, dnevnim barom, bazenom, jacuzzijem, saunom, fitnes centrom, masažom, bilijarom, stonim tenisom kutkom za decu, internet konekcijom, menjačnicom i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, mini barom, telefonom, internet konekcijom (dodatno se placa), sefom (dodatno se placa), fenom i klimom.

Sajt Hotela

 

Kiten Beach 3*

Hotel se nalazi u centru Kitena. Ovaj moderan hotel lociran je na 200m od plaže. Hotel ima centralnu klimu, 87 dvokrevetnih soba i 6 studia. Sve sobe imaju balkon sa stolom i stolicama kao i mini bar, tv, telefon. Hotelski sadržaj: restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen, lobi bar, fitnes.

Sajt Hotela

 

Onyx 3*

Hotel se nalazi u centru Kitena. Ovaj moderan hotel je otvoren 2004. godine i lociran je na 200m od južne plaže i 500m od Atilman plaže. Hotel ima centralnu klimu, 67 dvokrevetnih soba i 6 apartmana. Sve sobe imaju balkon sa stolom i stolicama kao i mini bar, tv, telefon. Hotelski sadržaj: restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, lobi bar sa besplatnim wi fi intenetom, fitnes.

Sajt Hotela

 

Ariana 2+*

Hotel se nalazi oko 200 metara od mora i oko 500 metara udaljen od centra Kitena, okružen bujnom vegetacijom. Raspolaže restoranom, bazenom, dečijim igralištem, bilijarom, stonim tenisom, internet kornerom i menjačnicom.

Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, frižiderom i telefonom . 

Sajt Hotela