E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Obzor - Leto 2019 - Letovanje 2019

HomepageObzor se nalazi 63 km južno od Varne, odnosno 73 km severno od Burgasa. Dugačka gradska plaža prostire se od rta Sv. Atanasa do rta Mona Petra na jugu. Nakon nje sledi plaža Irakli. Ime je dobila po istoimenom antičkom gradu koji se nalazio na istom mestu.


Hoteli - Ponuda

 

Obzor Beach Resort 4*

Ovaj šarmantni objekat, smešten na dobrom mestu pored mora i sa brojnim impresivnim sadržajima, predstavlja idealnu bazu za opuštajući ili aktivan odmor. Svetle smeštajne jedinice, sa elegantnim nameštajem i kompletno opremljenim apartmanima sa predivnim pogledom na obalu, odišu toplinom. Uživaćete u funkcionalnosti, udobnosti i eleganciji. Napunite baterije u spa centru sa brojnim sadržajima, popijte piće u baru, večerajte u otmenom restoranu i iskoristite impresivne objekte za sastanke. Posetite prelepu obližnju plažu i uživajte u komforu. Prošetajte se ili se provozajte biciklom po okolnim vinogradima, šumama i poljima. Uživajte u odličnoj transportnoj mreži i užurbanoj atmosferi Varne i Burgasa.
Odmaralište Obzor Beach Resort je na godišnjoj svečanosti udruženja bugarskih hotelijera i restoratera osvojilo nagradu "Najbolji aparthotel 2007 godine u Bugarskoj".

Sajt hotela

 

Paraizo Beach 3+*

Hotel je smešten na morskoj obali, otvoren je 2001. godine , hotel pruža izvrsnu atmosferu za opuštanje i odmor, rasplaže sa 7 dvokrevetnih i 58 famili soba. Svaka soba je opremljena sa TV\Sat, mini barom, telefonom, sefom, fenom I terasom. Za decu mladju od 6 godina moguće je korišćenje kreveca. Centralni blok ima cenralnu klimu, dok ostali blokovi imaju zasebne klima uredjaje.

Sajt hotela

 

Favourite 2+*

Hotel je smešten na 400m od mora i 200m od centra Obzora. Hotel ima 4 sprata i izgradjen je 2005. godine. ima 26 dvokrevetnih soba, a raspolaže sa restoranom, bazenom, igralištem za decu i roštiljem u dvorištu. Sve sobe imaju TV, terasu, kupatilo, frižider.