E-Mail:
office@almaholidays.rs
Telefon:
+381 11 3231254
Address:
Ilije Garašanina 9, 11000 Beograd

Pomorie - Leto 2019 - Promo ponuda

HomepagePomorie se nalazi  18 km južno od Nesebra, na 18 km severoistočno od Burgasa i na 408 km istočno od Sofije. Smešteno je na uskom i stenovitom poluostrvu.  Pomorie je lep morski grad. Plaža je široka i pokrivena finim peskom, koji je na nekim mestima gotovo crn. Plaža ima ekološku nagradu Plava zastava. Udešene kućice i privatni hoteli omugućavaju lep i kvalitetan odmor. Ulice kraj obale mora su omiljeno mesto za šetnju i odmor. Grad je poznat odavno i kao centar medicinskog turizma, pošto  tokom cele godine funkcioniše sanatorium, u kome se, jodnim parama i lekovitim solima blatom iz Pomorijskog jezera  leče reumatična i neuroloska oboljenja.


Hoteli Pomorie - Ponuda 2019

Grand Hotel Pomorie 5*

Hotel Grand Pomorie se nalazi u severnoistočnom delu Pomorja, na 15 minuta od međunarodnog aerodroma Burgas i Sunčevog Brega.

Hotel je smešten između obala Crnog mora i slanog jezera Pomorja, a nudi jedinstvenu kombinaciju usluga, zdravsveni, spa i velnes centar, fudbalski stadion, i fitnes salu.

Postoje različiti restorani i barovi u kojima možete provoditi slobodne vreme.

Pogledajte sajt hotela

 

Sunset Resort 5*

Sunset Resort je nedavno sagrađen, luksuzno opremljen kompleks u Pomorju, na samo 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Burgasu i čuvenog odmarališta Sunčev Breg. Kompleks se sastoji od 5 zgrada smeštenih na velikoj površini sa 4 otvorena bazena, cvetnim vrtovima i prijatnim garniturama za sedenje, sve na samoj plaži. Većina apartmana ima veličanstven pogled na Crno more; ostali apartmani imaju sjajan panoramski pogled na planinu Balkan. Probajte vrhunska bugarska bela i crvena vina iz jedne od najboljih vinarija koja se nalazi pored hotela Sunset Resort. Na raspolaganju vam je 9 koktel i kafe barova, kao i 4 restorana. Možete birati između ribljeg restorana Mediterraneo, francuskog La Bohème, suši restorana Asia i italijanskog restorana Venezia. Tu su još i 5 glavnih restorana koji se nalaze u različitim zgradama gde je na raspolaganju usluga doručka, polupansiona i all inclusive usluga.

Pogledajte Sajt Hotela

 

Festa Via Pontika 5*

Hotel FESTA VIA PONTIKA 5* je unikatni hotelski kompleks koji se nalazi u Pomoriu. Hotel raspolaze sa 39 dvokrevetnih soba, 41 apartmanom. Sve sobe I apartmani su klimatizovani, poseduju TWC, telefon, TV kablovsku. U sastavu hotela su restoran, bar, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, spa centar, fitness, masaza, sauna, frizer, kozmeticki salon.

Pogledajte sajt hotela

 

Saint George Spa 4*

Nalazi se u starom delu Pomoria i izgradjen 2000 godine, sa jedne strane prolazi bulevar uz obalu, a sa druge je pešačka zona. Sastoji se iz 3 dela medjusobno povezanim stepenistem i loungevima. Ukupno ima 98 soba podeljenih u tri kategorije standard, superior i deluxe. Hotel nudi WiFi internet u celom hotelu, ima restoran, lobi bar, skaj bar, velnes centar, unutrasnji bazen.

Pogledajte sajt hotela

 

Interhotel Pomorie Relax 3*

Interhotel Pomorie Beach je smešten na plaži i uz hotel Pomorie 3* čini jedinstveni kompleks sa ukupno 235 jednokrevetnih i dvokrevetnih soba i 15 apartmana. Sobe i apartani su opremljeni sa kupatilom/WC-om, telefonom sa direktnom linijom, kablovskom TV-om, klima uređajem, terasom sa predivnim pogledom na more... Gostima na raspolaganju su glavni restoran sa otvorenom terasom, koktel bar, lobi bar, disko klub, menjačnica, salon lepote, zatvoreni i otvoreni bazen, sauna, solarijum, medicinski centar...

Pogledajte sajt hotela

 

Bota bara del mar 3*

Ovaj unikatni butik hotel se nalazi na samoj plaži i odlikuje ga jedinstven dizajn. Besplatan WiFi je dostupan u celom hotelu i sobama. Sve sobe imaju LCD TV sa kablovskim kanalima, kupatilo, mini bar, klimu, balkon sa garniturom za sedenje.

Pogledajte sajt hotela

 

Family Hotel Paros 3*

Hotel je izgradjen u mediteranskom stilu i ima 78 ležaja ukupno, smešten je na samoj plaži u crnomorskom letovalištu Pomorje i nudi idealne uslove za letnji odmor ili prijatan vikend na obali Crnog mora. Sadržaj: restoran, bar, recepcija radi 24 časa dnevno, porodične sobe. Od centra je udaljen 150m i ima 6 spratova. Sve sobe imaju sat tv, kupatilo, terasu i klimu.

Pogledajte sajt hotela

 

 

Regata 3*

Hotel Regata se nalazi u starom delu Pomorja na samoj plaži.Hotel ima dvokrevetne sobe, apartmane i studija koji su opremljeni sa balkonom, kablovskom TV, mini barom kupatilom, klimom i fenom za kosu, a u svim delovima hotela je dostupan wifi internet.

Pogledajte sajt hotela

 

Sunny Bay 3*

Hotel se nalazi na samoj plaži .Sve sobe imaju tuš, TV, telefon, klima-uređaj, fen za kosu, frižider, kupatilo. Od sadržaja hotel poseduje restoran i lounge bar.

 

Pogledajte sajt hotela

 

Paradise 3*

Hotel ima 42 soba, 33 dvokrevetne, 2 jednokrevetne, 4 studia i 3 panorama apartmana. Sve sobe imaju telefon, TV, mini bar i klimu. Uz doplatu moguće je iznajmiti sef.

 

Pogledajte sajt hotela

 

Coral 3*

Hotel se nalazi u starom delu Pomoria. Hotel ima 15 dvokrevetnih soba i 4 apartmana sa jednom spavaćom sobom. Sve sobe imaju TV, WiFi Internet, kupatilo, terasu. Od dodatnih sadržaja hotel ima restoran i bar.

 

Pogledajte sajt hotela

 

St Peter and Pavel 3*

Hotel se nalazi na plaž i 700m od centra grada, izgradjen je 2007 godine. Hotel ima 7 spratova , 23 dvokrevetne i 7 apartmana. Sve sobe imaju TV, WiFi Internet, klimu, mini bar, kupatilo, fen za kosu, klimu. Od sadržaja gostima je na raspolaganju recepcija, lift, restoran sa terasom i dečija igraonica.

Pogledajte sajt hotela