elenite – bugarska leto 2020

Eleni resort

Parking -12 leva dan

all inclusive

Letovalište Eleni Resort (Elenite) nalazi se usred slikovitog zaliva bugarskog južnog Crnomorja. Na 7 km severoistočno se nalazi Sunčev Breg, na 45 km. severoistočno se nalazi Burgas. Kompleks Elenite uključuje dvospratne i trospratne vile i hotele Royal Bay, Royal park, Atrium beach i Andalusia beach. Letovalište radi na principu all inclusive i u svom sastavu ima akvapark koji je uključen su u cenu. Plaža je duga oko 800 m. i nudi ležaljke i suncobrane. More je čisto i postepeno postaje dublje. Letovalište je idealno za porodice sa decom i pravi odmor usred prirode.

hoteli

Atrium / Andalusia 4*

Nalazi se u vilnom naselju Elenite, na prvoj liniji, na samoj obali. Završen 2007 g. i otvoren u julu, hotel nudi svojim gostima sve usluge na letovalište Elenite. Opis soba:Kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, WC, fenom, mini bar, klima, kabelska/SAT TV, telefon. Kompleks nudi: lift, restoran, bar, SPA centar, prodavnica, zaštićeni parking, fitnes, otvoren bazen, menjačnica, veš-mašina Sobe raspolažu sa: TV, telefon, centralna klima, mini bar, kupatilo, WC, kada, pisaći sto, terasa, fen. Sport/zabave: tenis, rent-a-car, cišćenje sobe, animatori. Za decu: dečije igralište, bazen za decu.

Royal Park 4*

Nalazi se u zapadnom delu letovališta Elenite. Smešten je na samoj morskoj obali i nudi sve neophodno za jedan nezaboravan porodični odmor.. Gostima su na raspolaganju: restoran, kafe, lobi bar, otvoren bazen, sauna, mini akvapark, menjačnica, prodavnica, lekarska ordinacija, sef na recepciji uz doplatu. Letovalište Elenite, kao i hotel Royal Park rade All inclusive. Hotel ima 11 spratova i ukupno 462 sobe, koje razpolažu sa SAT TV, klimom, mini barom, telefonom, balkonom ili terasom, kupatilo sa tušem ili kadom. Kompleks nudi: lift, restoran, bar, SPA centar, prodavnica, zaštićeni parking, fitnes, otvoren bazen, menjačnica, frizer, diskoteka, sef. Sobe raspolažu sa: TV, radio, telefon, centralna klima, mini bar, kupatilo, WC, kada, terasa Sport/zabave: tenis, bilijar, kuglana, rent-a-car, cišćenje sobe, animatori. Za decu: dečije igralište, bazen za decu.

Royal Bay 4*

Ovaj hotel sa 4 zvezdice nalazi se u crnomorskom odmaralištu Elenite Holiday Village koje je okrenuto ka jugu. Nudi klimatizovane sobe sa pogledom na more ili park, satelitskom televizijom, minibarom i fenom za kosu. Hotel Royal Bay ima pogled na more. Pruža all-inclusive uslugu, u restoranu se služe specijaliteti evropske i lokalne kuhinje, a u jelu možete uživati na hotelskoj terasi sa pogledom na more. Hotel Royal Bay ima tim profesionalnih animatora. Gosti mogu igrati pikado, odbojku na plaži, vaterpolo, pucati iz vazdušne puške ili ići na aerobik, vodenu gimnastiku i baviti se brojnim drugim aktivnostima.


Vile Eleni 4*

Luksuzne vile Eleni, smeštene u vidu mozaika na ovalnim brdima, dodir planine i mora, sve to daje neverovatan osećaj. Sve su sobe sa južnim položajem, sa pogledom na more. Sobe razpolažu sa terasom, telefonom, klimom, SAT TV, mini barom, kupatilo sa fenom i kadom. Kompleks nudi: baštu, restoran, prodavnicu, zaštićeni parking, fitnes, otvoren bazen, menjačnica, frizer, jakuzi, diskoteka, konferencijska sala, sef. Sobe raspolažu sa: TV, telefon, klima uređaj u svakoj sobi, mini bar, kupatilo, WC, pisaći sto, terasa, fen. Sport/zabava: tenis, bilijar, kuglana, animatori. Za decu: dečije igralište, bazen za decu.