leto 2020 – grčka

Olympic Beach

10 noćenja / 11 dana

bus / sopstveni

Oblast Olimpska regija nosi naziv po planini u čijem se podnožju I sama nalazi. Olimp, prestonica grčkih bogova, je ono po čemu je poznat ovaj deo Grčke. Tako je I ovo mesto dobilo naziv Olimpic Beach cija plaza izlazi na Egejsko more i veoma je popularano i povoljno letovalište za naše turiste. Od Soluna, kao glavnog centra čitave regija, se nalazi na 70-ak km, pa je i zgodna baza za one koji planiraju posetu ili šoping u Solunu, dok je od mesta Katerini udaljen samo 7 km.

Zanimljiva činjenica i još jedna pogodnost za letovanje u Olimpik Biču je i to da se nalazi na samo 2 km od čuvene Paralije koja je takođe veoma posećena od strane naših turista. Ova dva grada gotovo da su spojena, pa je moguće letovanjem u jednom mestu posetiti i drugo. Ukoliko ste raspoloženi možete krenuti u večernju šetnju do Paralije, a u suprotnom, za sve one koji bi želeli brže da stignu, tu je turistički vozić ili autobuska linija koji svakodnevno saobraćaju na ovoj relaciji. Povezuje ih peščana plaža kao i šetalište i glavna saobraćajnica duž plaže.

Olympic Beach

Vila ROYAL PALACE

Vila ROYAL PALACE se nalazi u Olipic Beach-u na adresi IRIS 62 i udaljena je od mora svega 80m. Vila poseduje 10 cetvorokrevetnih studia opremljenih sa TV, AC, kuhinjom i terasom. Klima je ukljicena u cenu. Vila ne poseduje lift.

  • WiFi Internet